Merhabalar.

Daha önce pek çok kez konu açtım. Bilgi ve becerilerimi ortaya koyup iş bulmaya çalıştım. Ancak pek iş yapamadım. İnsanlar geliyor, iletişim kanallarından soru sorup gidiyorlar.

Çok yönlü bir insanım. Yani mesela hem psikoloji ile ilgileniyor, hem deneme ve makale yazıyorum, hem yönetmen, senarist ve oyuncu olarak kısa filmler çekiyorum, hem 1 tane yazmış olduğum kitap var, hem 4 website, 1 uygulama geliştirdim, hem çok düşünüyor ve sorguluyorum, hem araştırma yapıyor, bilgi ediniyor, okuyorum, hem yabancı dizi, hem de film izliyorum, oyun oynuyorum.

Daha önce oyunlara Türkçe yama yapan oyunceviri.com'da gönüllü olarak test uzmanlığı ve Forum moderatörlüğü yaptım.

Kendi yapay zeka projem de olduğu için, yapay zeka uzmanı oldum. RAG, system prompt, cot gibi şeyleri biliyorum.

Psikolojiye de, sosyolojiye de, sinirbilime de dair özgün düşüncelerimi, özgün fikirlerimi, özgün analizlerimi, özgün denemelerimi, özgün makalelerimi, özgün metinlerimi yazıyorum.

Şiir de yazdım, hikaye de.

Yani birbirinden zıt alanlara da ilgim var, birbiriyle benzer şeylere de.

Buradaki çok yönlülük egodan doğmuş bir cümle değil, kendimle ilgili yaptığım gerçekçi bir tespit.

20 yıldır bilgisayar ve takriben de yine 20 yıldır internet kullanıyorum.

Facebook hesabım 2010 yılında açıldı.
Kendi isimsoyisim ile 14 yıllık bir gmail hesabım var.
16-17 yıllık e-posta hesaplarım da var.

Çok meraklı bir insanım. Mesela 2010 yazında adolf hitleri araştırırken onunla ilgili Uludağ Sözlükte girilmiş bütün entryleri okudum. Mesela öğrendiklerimden bi tanesi şu:

II. Dünya Savaşında adolfun generallerinden biri, Afrika'da karşı tarafın sayıca çok oluşundan dolayı binlerce tank önü sipariş vermiş. Tankın tamamı değil, sadece ön kısmı. Sonra bunları öne sürmüş savaşta, uzaktan dürbünle bakanlar binlerce tankı görünce geri çekilmişler.

Bi tanesinde de, yine Afrika'da, aynı general tankların önüne süpürge gibi bir şeyler koymuş. Karşı taraf yine korkup kaçmış.

Araştırma ve bilgi edinme konusunda son derece iyiyim.

Bir şey internette bulunuyorsa onu %99 onu bulurum.

Emin olun ki yapay zekaların hala yapamayıp da benim daha iyi yaptığım ve bildiğim şeyler var.

Herhangi bi konuda yapay zekanın yapması istenen bi şey varsa, doğru promptu girer yapay zekaya en doğrusunu yaptırırım.

Sonuç olarak, bütün bunlardan sonra, evde yapabileceğim iş/işler arıyorum. 12 saat boyunca bilgisayardayım. Bazen, bazı günler uyumadan sabahlıyorum ve bu 20 saate kadar bilgisayar başında oluyorum.

İş tekliflerine açığım.

PM ya da mümkünse WhatsApp, o da olmazsa profilimdeki Telegram'dan bana ulaşabilirsiniz.