Sevgili Erdem Hocam, öncelikle sağlıklı günler dilerim. Ben de çok ciddi bir kulak enfeksiyonu geçirdim. Kulağımın içi, iki kulağımda çok ciddi şekilde iltihap doluyordu ve aşırı derecede rahatsız, hiçbir şekilde uyuyamıyordum. Hatta forumdan bir üye, bir abimiz bu günlere şahit oldu. Defalarca devlet hastanesindeki doktorlardan medet umdum. Farklı doktorlara gitmeme rağmen hep aynı şey; içini temizleyip gönderdiler, içini temizleyip gönderdiler. Daha sonrasında artık işlerimi düzelttiğimde, daha iyi bir gelir seviyesindeyken özel hastaneye gittim ve doktorun bana ilk söylediği şey şuydu: Sen bu zamana kadar hiç doktora görünmedin mi? Maalesef ki devlet hastanesinde çalışan çok fazla arkadaşım olmasına rağmen kendileri doktoruna denk gelmedin. Kaliteli bir doktora denk gelseydin böyle olmaz demesine rağmen ben Medical Park'a giderek bu kulak iltihabını şu anda Allah'a şükür tamamen sıfıra indirecek düzeye getirdim. Şu anda kulaklarım şükürler olsun tertemiz, sizi çok iyi anlayabiliyorum. Çok çok zor bir durum.
Hocam gerçekten bu durum anlatılmaz yaşanır. Keşke bende de temizleseydi. Bu hastalığa sahip olanlar bilir kulak mantarı temizlenmeden tedavi edilmesi imkansız. Bilmiyor mu bu kbb doktoru bunu sanki. Adam inadına 1 dakikalık işlemi yapmadı. Bide utanmadan 14 gün sonra tekrar gel diyor. ben zaten zoru zoruna randevu bulmuşum 1 haftadır gözüme doğru düzgün uyku girmemiş bide ona kontrole gidecekmişim 14 gün sonra. Nefret ettim bıktım hocam resmen