NexaMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dönemsel arka arkaya kapandığı oluyor tekrar açılıyor, hesaplar 1 senedir falan açık, yaz başında da aynı şekilde hepsi bi anda gitmişti hepsine itiraz ettim açıldı birde geçen hafta oldu yani tamamen sonsuz kapanmadı henüz hiçbir hesabım ki kapanacağınıda düşünmüyorum dediğim gibi kopya içerik veya gerçekten ihlal yoksa hesaplar kolay kolay kapanmıyor, totalde 10 farklı hesabım var bunu yaşayan 3 hesap.

ek not düşeyim belki diğer arkadaşların işine yarar : hesaplarımın hiçbiri herhangi bir cihazda açık değil ve mümkün olmadıkça açmıyorum, resmi meta API kullanan sosyal medya hesap yönetim sitelerinden tüm hesaplarımı yönetiyorum.
Size söyleyebileceğim tek şey, keşke dediğiniz gibi olsa hocam. Fakat değil. Hesaplar hiçbir sebep yokken "Hesap bütünlüğünden" kapanıyor ve geri açılmıyor. Ben bu sektörün içerisinde olan birisi olarak söylüyorum. Siz kendi hesabınızı dünyadaki tüm hesaplara yayıyorsunuz ki sizin durumunuz anlattığınız gibi değildir bir hesap sürekli üst üste kapanıp açık kalmaz, birkaç ayda bir kapanıyordur, o sırada 30 gün geçiyordur hesap nefes alıyordur ve geri açılma ihtimali doğuyordur.

Bağlı hesapların olmaması bir yandan artı, bir yandan dediğiniz gibi eksi. Çünkü hesap "kalıcı" olarak kapatıldığında meta ekibinin ilk aradıkları şey bağlı hesap oluyor.