Öncelikle eğitimi almadan önce kuşkularım vardı. Hocama sorularımı sordum cevap bekledim ve her soruyu tane tane cevapladı. Eğitimde 4 adet PDF var. A'dan Z'ye Youtube, A'dan Z'ye Canlı Yayın, Video Düzenleme ve Pasif Gelir adında. Öncelikle bunların okunmasını ve genel mantığın anlaşılmasını istiyor. Okuduktan sonra sizin müsait olduğunuz bir tarihte uygulamalı canlı yayın eğitimi yapıyorsunuz. Bu canlı yayında tekrar eğitimin üstünden geçiliyor ve merak ettiğiniz soruları sorabiliyorsunuz. Ardından anladığınız sistemi siz kuruyorsunuz. Gerekli kanal ayarlarını yapıyorsunuz, düzenlemesini yapıyorsunuz ve günden güne videoları yüklüyorsunuz. Bu şekile bir videonun düzenlemesi 5 dakika bile sürmüyor. Hayatınızdan çalacağı vakitte çok az. Eğer canlı yayınlarda da başarılı olabilirseniz kazancınızı daha fazla da yükseltmeniz mümkün. Yapacağınız kanalları beklemeden Kaan Bey'e tekrar satabilirsiniz. Ben 15 gün önce eğitime başladım, 4 adet kanal geliştirdim. Maalesef canlı yayınlarda başarılı olamadım ama kısa formatta iyi ilerdim ve kanalları 9000TL'ye sattım. Eğitimi alarak kendinize bir iyilik yapmış olursunuz. Eğitim için tekrar teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim hocam, güzel düşüncelerin ve açtığın teşekkür konusu için 🙏
Asıl amacımız zaten sadece PDF gönderip “gerisini kendin yap” demek değil. Eğitim boyunca sistemi gerçekten anlayıp uygulayabilmeniz için canlı birebir destek vermeye ve takıldığınız her noktada yardımcı olmaya çalışıyoruz.
4 kanal geliştirip kendi emeğinle satışını gerçekleştirmen gerçekten güzel bir sonuç. Canlı yayın tarafında istediğin sonucu alamamış olsan bile Shorts tarafında ilerleme sağlaman, sistemin farklı alanlarının farklı sonuçlar verebileceğini de gösteriyor.
Daha da önemlisi, senin de söylediğin gibi burada amaç tek seferlik bir işlem değil; sistemi öğrenip kendi üretim sürecini oluşturabilmek.
Güzel geri dönüşün için tekrar teşekkür ederim. Hayırlı olsun, umarım bundan sonraki kanallarda çok daha iyi sonuçlar alırsın. 🙏
Eğitim konusu linki
https://www.r10.net/internetten-para...garantili.html