daha önceki konularımdan görebilirsiniz bir sene tutuklu kaldım ve beraat ettim ifademde bana sordukları masak raporu elimde duruyor 2024 yılı için 1.2M TL banka işlem hacmim var(kriptodan gelen-giden) nakit çekilen ve yatırılan tutarlar uyumlu herhangi bir şüpheli 3.taraf şahısdan para girişi-çıkışı yok sadece resmi yıllık gelirim ile uyumsuzluktan şüpheli duruma geçmişim ki bu tamamen saçmaydı çünkü hesaba resmi gelirim ve arkadaşlarımdan gelen-giden paralar dışında bir işlem yoktu kendi paramı kriptoya yatırıp çekmişim şüpheli kripto para transferi de yoktu(kullandığım yöntem zaten kendimi koruyordu)buna rağmen masak üşenmemiş benim e-devlette göremediğim ama onların sistemine açık sgk giriş-çıkışlarım 2018den beri yıllık işlem hacimlerim nakit yatırma ve nakit çekim raporlarımı tablo haline getirmiş bana izahını sordular. kısacası şüpheli işlemlere takılmada bir mantık aramayın bu raporları hazırlayanlar üstüne çok düşünerek yapmıyor muhtemelen yapay zekaya yaptırıyorlardır bu ülkede her an herşey başınıza gelebilir tedbiri en üst düzeyde tutmalısınız, birşey olmaz diyen olursa başınıza birşey geldiğinde o kişileri çağıramıyorsunuz..