hiç bir yere şikayet edemezsiniz sonuçsuz kalır boşa zaman harcayıp kendinizi yıpratırsınız. Ben Devlet hastanelerine 2019 beri acil dışında hiç gitmemiştim geçen sene inat ettim yılalrdır siğortalıyim bir kez devlet baksın diye gittim tedavi olmaya dahiliyeci yüzüme bakmayıp bir şey yok dedi, nöroloji uzmanı migren ataklarımın psikolojik olduğunu idaat etsti bakmadı gittim geldim gittim geldim enson Aile hekimi vazgeç dedi git Özelde tedavi ol dedi. Özele gitttim nöroloji doktoru geçmişe bakttı dahiliyeci doktorun bir şey yok dediği değerlerin kronik hasta degerleri olduğunu bu degerler için tekrar dahiliye gitmem gerektiğini söyledi. Baş dönmelerin ve ataklarında ağrı kesici kullanımından kaynaklandığını ve tedavi süreci hakkında bilgi verdi.
Şimdi baktım bu işin sonucuna şikayet etsem kendimi parçlasam kimseye bir şey olmaz bana olan olur dedim ve şikayet etmedim. Çünkü Sağlık bakanımız bizim dokotrumuzda hastanemizde mükemmel diyor sen şikayet etsende bir şey değişmez. Aynı hastalıktan 2-3 kez başka başka doktora gidenler var ama sağlık bakanımız bunu topluca alıp bakın biz xxxx sayısı kadar hastaya bakmışız diyor bakıpta tedavi yapılmış memnun kalmış hastayı söylemiyor. Sende diyorsun ki bu sistemdce şikayet edeyim düzelir, düzelmez kardeşim kendini yıpratma özele git.