Sadece merak ve bilmediğimden soruyorum. Belki sistemler veya platform planlarının kullanım şartları değişmiştir ve benim haberim yoktur. Domain dışında herhangi bir masraf yok demişsiniz. Örnek gösteridğiniz sitede Next 13.5.1, vercel ve supabase kullanıyorsunuz eğitimin ana odağının bunlar olduğunu düşünerek soruyorum bu soruları.
Vercel Hobby planına e ticaret sitesi kurduğunuzda (demo showcase'den bahsetmiyorum) hobby planına aykırı bir durum oluşturuyor bu durumda vercel nasıl bir aksiyon alıyor ? Böyle bir deneyiminiz oldu mu ? yine Supabase free plan hemen yatışa geçmeye yatkın bir platform site bir kaç gün sepet işlemi almazsa ne oluyor ? bunun için bir otomatik tetikleyici mi kullanıyorsunuz ? Next 13.5.1 tercih etmişsiniz Vercel çoğu spesifik açıktan muaf, etkilenmiyor fakat gerçek ticari işlem yapacak bir sistem için neden bu kadar eski bir Next.js sürümü tercih ediyorsunuz?
Eğitimi alan kişi, yaptığı siteleri showcase olarak değilde canlı bir sistem olarak kurmaya kalkarsa ne gibi sorunlarla karşılaşacak bunlar eğitim konusuna dahil mi? Yada nasıl bir sorumluluk reddi beyanınız var ?
Eğitim genel olarak x ide'yi kur y cli araçlarını kur, z platframlarda üyelik aç, q promptunu yapıştır site hazır olacak gibi bir vibe coding eğitimi mi yoksa AI-Native bir yaklaşımla orkestrasyonu nasıl yaparsınız eğitimi mi ? Eğer öyleyse bir kaç kişiyi size yönlendirmek istiyorum.