profaks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam arkadasim 2 3 yil binmek icin almayi dusunyor. Merak ettigimiz duzenli bakimini yaptirip sanayide cevre sahibi olur mu olmaz mi 😁
yukarıda ki yorumları okudum hocam, hiçbirisi cruze’a binmemiş. Ben al sat yapıyorum, fan değilim yanlış anlaşılmasın.
Bu fiyat bantlarına Cruze’dan daha iyi bir araba yok. Gerek kasa, gerek iç aksam, gerek motor olarak oldukça avantajlı.

LPG’li Cruze’larda tek sorun; subap erimesi. Çelik subap taktırdığınızda bu sorun ortadan kalkar.
Haricinde uzun yolda motor performansını beğenmeyebilirsiniz. 1.4 Egeadan daha güçlü, klasik 1.6 dizellerden daha güçsüz. Atmosferik 1.6 motorun dezavantajı. Bunu şehiriçinde hissetmezsiniz. Günümüzde Honda civicler başta olmak üzere bir çok araçta 1.6 atmosferik 120bg motorlar var hemen hemen hepsi aynı.

Piyasası her zaman hızlı, parça ağı her zaman geniş zira kendisi aynı model yılında ki Opel Astra ile hemen hemen aynı parçaları kullanıyor.

Aracın çelik subap hariç bilinen kronikleri yok. Şanzımanı fiyat/performans ideal. Bakım yaptırıp oluşabilecek yağ kaçaklarına dikkat ettiğinizde uzun süre sorunsuz kullandırır.

(Yazım hataları olduysa affola mobilim)