hocam yazılımcı degilim ama hazır konu açılmışken iki kelam da ben edeyim aslında yazılımcılar kendi kendini bitiriyor. gecen boşta duran bir domainim icin belli bir miktar ucreti gozden cıkardım hani boş duracagına ana sayfada olsa yeter hesabı. konuları gezerken bir arkadaş yazmış 3k istediginiz temayı yazarim bende iletişime gectim portal teması yaparmısınız referansınız var mı bakayım ornek acısından hop 5k sadece kurumsal tema fiyatıymış. dogal olarak hayırlı akşamlar dedim sohbetten ayrıldım.

Ben hiç net konusan yada yazan bir tasarımcıya denk gelmedim. Abi neyse odur otesi yoktur. Yaparım demek ayrıdır yaparız demek apayrıdır. Yani bir nevi müsteriyi kendi elleriyle farklı arayışlara sevk ediyorsunuz. Cod yapısını bilmeyen adam yada işe hakim olmayan biri ister istemez yapay zekya yonleniyor.
Şahsen bir saat birsey yazıp karsılıgını beklemektense girer chatgpt gel bunu yapalım demek daha mantıklı. insanın kendi parası ile rezil olması kadar kotu birsey varmı ?

sadece icimden gecenleri yazdım konu sahibi yada herhangi bir coder ile sorunum da yok. surçü lisan eylediysek affola