hocam programlar neden maliyeti yüksek onu anladım diyorum sen şimdi kredi kartı entegrasyonu için piyasada ne kadar pos varsa hepsini alacaksın ve bunlarıda bedavaya almicaksın ya bunların hepsi maliyet sonra program neden pahallı pahallı olur kim bilir bu pos ücreti kaç paradır olay yapay zeka ile program yazdırmada değil maliyetler çok farklı değişkenlik arzediyor
Anladım... Bir an bana sallıyorsun sandım dedim durduk yere ne oluyor

Şuan geliştirdiğim programı yaklaşık 2 senedir geliştiriyorum 4 versiyon değiştirdim 0 dan tekrar yaptım her seferinde şimdi tam oturttum içime sindi ve daha büyük hale getiriyorum mobil application, masaüstü yazılımı barkod çıkarmak için sistem eklentileri vs vs herşeyi ekledim şuan son artık entegrasyonları fatura entegrasyonu cari vs kaldı ayrıca şu bkm ya da toptancı gibi yerlerde duvarlara asılan fiyat görme cihazları var onlarıda entegre ediyorum. Pos için 1 2 arkadaşıma sordum mecbur hepsiyle anlaşacağım tek tek. Biraz kafa ağrıtıcak ama bundan başka çözümü yok sanırım.
Ücrete gelirsek evet gerçekten hakettiği için fiyatları yüksek oluyor ben uygun fiyattan verdim şuana kadar lakin artık son versiyon ile birlikte tüm eklentileri de ekleyince paket halinde hakettiği fiyattan vericem...