Hocam sizi tenzih ederim lütfen yanlış anlamayın. Şahsi olarak söylemedim "uydurma" genel halk dilinde söylenen bir tabirdir. Çayı ben kendi gözüme koyarım şişince. Evet faydalı oluyor ama bu minikler çok hassaslar. Tozu bile zarar veriyor. Biz çok canlı iyileştirdik. İster istemez yeni mezun veterinerler kadar bilgi sahibi olduk

MesutCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam zamanında yavru bir kedi sahiplenmiştim. Bağırsak florası bozuktu. Onlarca veterinere götürüp 50 bine yakın para harcamıştım. Hiçbir de iyi edememişti hayvanı. Hatta çoğu ölür bu uğraşmayın demişti. Tüm bu veteriner arkadaşlar sizin veterinerinizin dediği bunu kullanmayın demişti. Sonrasında canım veteriner hocam Ahmet beyi buldum. Adam 50 liraya iyi etti hayvanı. Bu veteriner hekim ise kullanın zararı yok diyor iyi gelir diyor. Siz seçin Ayrıca onlarca sokak kedisinde de kullandım. Hiçbirine de zararı olmadı. Ayrıca ben gözlerine damlatın da demedim. Çay ile temizleyin dedim... Gözleri için muhtemelen herhangi bir antibiyotiksiz göz damlası iş görecektir...