sametgenccomtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben üslup tartışmıyorum, ürünle ilgili yaşadığım sorunları anlatıyorum. Yazdığım maddelerin çoğuna henüz teknik bir cevap verilmedi, problemler ikas tarafından kabul edildi. “Bunlar sorun değil” demek yerine daha tutarlı bir şey yazabilirdin.
@sametgenccomtr; ilk olarak söyleyeyim, "akıl vermeye çalışma" derseniz üslup tartışılır. Ekipten olmanın ya da dışarıdan bir insanın yorumunu/görüşünü katması kadar doğal bir şey yok. Diğer durumda forum açmanızın anlamı yok. Sorun yok diyeceğim kısımlara gelecek olursak.

1. İhtiyacınız olan her şey bulunabileceği garantisi verilemez, ikas studio temalarında AI ile sıfırdan geliştirme yapabilir ya da varolan temalarınıza ekleme yapabilirsiniz. Yakında açılacak tema mağazası ile sıfırdan ya da istediğiniz alanları satın alabilirsiniz.
2. Medya kütüphanesiyle ilgili bir geliştirme planı yok.
3. Her hafta yeni tema ekleniyor. İlk maddede dediğim gibi, tema mağazası ve her hafta eklediğimiz temalarla bunun da önüne geçiyoruz.
4. Tema için neden ücretin yarısını verelim anlamadım, alternatifleri incelemediğinizi varsayıyorum. Bir altyapı sunuyoruz, her mağazanın bir sektörü, özel ihtiyacı bulunuyor. AI ile kendiniz yapabilirsiniz diyoruz çünkü mağaza yöneticisi olarak ihtiyaçlarınızı sizler belirliyorsunuz.
5. Tema düzenlemede karmaşık noktaları iletirseniz bakalım. "Tema düzenleme bölümü o kadar karmaşık ki destek ekibiniz bile bazı ayarların nerede olduğunu biraz kurcalamadan bulamıyor." cümlesinde net bir ifade yok.
6. "“Bir günde e-ticaret sitesi açın” diyorsunuz ama bırakın normal bir mağaza sahibini, webmaster seviyesinde birinin bile sizi aramadan sisteminiz üzerinden düzgün bir e-ticaret sitesi açması oldukça zor. Bu konuda her türlü iddiaya da girerim." zor olan kısımları iletirseniz bakayım.

Bundan sonraki açıklamalarınıza istinaden;

1. Panelle ilgili yine alakasız, eleştiriden ziyade bir küçük düşürmeye çalışma ifadeniz var ancak yapıcı hiçbir geri bildirim yok. UX açısından zorlandığınız kısımları iletirseniz yardımcı olayım.
2. "Bir mağaza sahibinin, teknik destek almadan veya bizim gibi bu işi bilen birinden yardım istemeden sistemi tek başına etkin şekilde kullanması bana göre neredeyse mümkün değil." neden değil? yine geri bildirim yok.

Diğer noktaları referans alıp iletmeye gerek duymadım. Gördüğünüz üzere ilk mesajınızdan çıkarım yapıp düzenleyebileceğimiz, iyileştirebileceğimiz veya fikir verebileceğimiz bir nokta bulamadım.