Hocam benzer durum bende oldu, Türkcell faturasız hat aldım, almaz olaydım, gece gündüz demeden Kocaeli yazanesi diye arıyorlar, Yav ne Kocaeli yazenesi, yanlış numara diyorum sonra yine arıyorlar, kardeş yarın için 2 kişilik bilet lazımdı...
Abicim bi telefon hiçni durmaz yav işim gereği 1 ay anca dayandım sonra hattı kapattırdım..
Artık arayana yer yok diyor kapatıyordum, tekrar aramasın diye..
sorun hattı kapattırdım yeni hat alım, bu hat daha önce Kocaeli yazanesinin hattıymış hat kapanımca havuza düşmüş havuzdanda bana gelmiş😁
hat alırken numara havuzdan olmamasını söylemeniz gerekmiş.
sizde hattı kapttırın numarayı havuz dışından alın. durumu izah edin hatta birazda abartın..
@klasweb; geçmiş olsun. Bizim bir arkadaşın iş yeri, kargo firmasının yanında. Kapıya yazı astılar "kargo değildir. kargo ile alakamız yoktur" diye. Geçen ay ziyaretine gittim. Ben oradayken yarım saat içinde 5 kişi geldi. Hatta biri çok ilginçti "abi kargoyu kaça gönderiyonuz" diyor Adam diyor "kardeşim kapıya yazı da astık kargocu değiliz kargo yan taraf" diyor adam hala "tamam kargo yan taraf da siz kaça gönderiyonuz. oradan da fiyat alacam" diyor. Bu millete anlatamazsın. "Yok" dersin "hiç mi yok" der "bitti" dersin "hepsi mi bitti" der. Allah sabır versin.