Kesinlikle katılıyorum bu yüzden tartışma konusu olarak açmıştım verdiğiniz bilgiler adına teşekkür ederim dediğiniz gibi gün geçtikçe köreliyoruz şimdiden herşeyi zaten teslim ettik çoğu belediyeler kamu kurumları sunucularında ajan çalıştıyor veriyi kim topluyor nerede topluyor hangi ihale ile alınıyor kimlerin imzaları var gelecekte başa ne gelebilir herşeyden habersiz ilerliyoruz .
Allah sabır ve kolaylık versin hepimize (amin). ben en çok çoluğu çocuğu olana acıyorum. onların durumu çok çok daha beter. birde iş yapmaya çalışan sizin gibi az sayıda dürüst insanın işi çok zor. korkarım siz de zamanla, lanet olsun deyip yapay zeka tarafına kayacaksınız. adam 20 doları yz'ye vermek yerine belki yarısına sizi ikna edecek (veya siz o paraya ikna olmak zorunda kalacaksınız) ve işler böyle yürüyecek. belli zamandan sonra da bu web sitesiymiş, yazılımmış, uygulamaymış falan yalan olacak. telefona, gözlüğe, saate yüklenecek çiplerle insanlar her işlerini halledecekler. bilim kurgu gibi duruyor ama bu bahsettiğim günler çok uzakta değil. bugün haber vardı: zaman ilerledikçe yz taraflı siber saldırıların artacağı söyleniyor. bu konuda yz şirket yöneticileri de endişe içindeymiş. bence yazılımlarınızı buna göre kurgularsanız durumu bir miktar lehinize çevirme şansınız olur.