inanmayın hocam çakala insanın duygularıyla oynuyor
Aynı sohbetlerde sitenizin ismi vs. geçince ilk onu söylüyor ben farklı cihazdan kontrol ediyordum birinci sırada çıkıyorum sonunda
Gizliden de baktım yoksunuz hocam
siszi kandırıyorlar bende sizin firma sıralamda bile çıkmadı
kandırıyor hocam. duymak istediklerimizi söylediği için manüplatif davranıyor. (ilki free, diğer ikisi plus hesaptan sorgulandı)
diğer sorgu:
bir başka diğer sorgu:
siz çok fazla aynı cümleler ile ilerlerseniz yapay zeka algısal olarak size aynı siteye yönlendirir bu insan gibi algısa seçicilik olarak görün
Geçmiş sohbetelere dayalı bunu söylüyor büyük ihtimalle. Ama Türkiye'nin en iyi beton santrali üreticisi kim derseniz Constmach kesin sıralama da vardır. İşte bu yapay zeka optimizasyonudur
Yapay zeka öyle güvenilmez bir sistem ki, sizi memnun etmek / mutlu etmek için sürekli manipülasyon halinde. Promptlarınıza karşı olsa bile sizi doğrulamak için kendini yırtıyor resmen.
Claude'u daha objektif buluyorum. Size rağmen size doğru bilgi vermeye çalıştığını düşünüyorum. Bu konuda en kaypak olanı ise bence gemini. Tam anlamıyla sizi doğrulamak amaçlı yaratılmış bir sistem gibi.
Tekil sormuşsun hocam normaldir. En iyisi olduğumuzu iddia etmedik.

En iyiler arasında olduğumuzu söyledik.
ben çoğul sordum hocam
Kendi hesabından geçmiş sohbetlerini unutmuyor. Firmanla ilgili yazışman olduysa onunla mutlaka sana seni öneriyor. Çok çakal bunlar
Üzdü açıkçası
çok değişken hocam normaldir. seo gibi ai arama sonuçlarında çakılı kalabilmek çok zor şu an
listenin ilk sırasına ciddi anlamda yerleşince konuya belirteceğim 😅😅