Namaz vakti ve kıble gösterici uygulamamda Banner sabit + geçiş reklamı kullanıyorum .
Bugün yeni bir uygulama yayınladım kapalı testte 2 tane reklama tıkladım direk 1.39 tl ödedi. Kapalı testteki bütün cihazlar bende. Bu yüksek olacak gibi ilerde güncelleme yaparım.
Veriler için çok teşekkürler, en çok işime yarayan rakam "etkin kullanıcı başına ₺0,167" oldu. eCPM tek başına yanıltıcı olabiliyor; asıl soru bir aktif kullanıcının günde ne getirdiği ve siz onu paylaşmışsınız.
Eşleşme oranının %98'i geçmesi de rahatlatıcı — envanter tarafında endişem vardı, en azından banner/geçiş için sorun görünmüyor.
Bir uyarı da ben yapayım, kötü niyetle değil: kendi reklamlarınıza tıklamak AdMob'da geçersiz trafik sayılıyor ve hesap kapatmaya kadar gidebiliyor. Kapalı testte kendi cihazlarınızı AdMob → Ayarlar → Test cihazları bölümüne eklerseniz gerçek reklam yerine test reklamı gelir, risk kalmaz.
Hâlâ cevabını aradığım tek soru ödüllü tarafta: sizde geçiş ve banner var, ödüllü denediniz mi? Eşleşme oranı ödüllüde de bu seviyede mi kalıyor?