Yorgunblack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim bir oyunumda geçiş reklamı ve banner vardı diğer oyunumda ödüllü reklam vardı ödüllü reklamın kazancı tek sefer izlemeye göre diğerlerinden fazla benim oyunumda hocam örnek 9 tane motor vardı her birini kalıcı olarak açmak için reklam izliyordu ama siz şu şekilde yapabilirsiniz projenize uygun mu bilmiyorum ama örnek kredi sistemi kurarsınız 1 ödüllü reklam izleyince 100 kredi verirsiniz örnek örnek 5 gün idare edicek kredi kullanıcı bu sayede sürekli 5 günde bir reklam izler örnek kullanıcı ayda 5 günde bir 6 ödüllü reklam izlese tahmini 1 buçuk tl ye yakın kazanç 50bin kullanıcınız olur ise ayda 75 bin tl kazanç ödüllü reklamlardan kullanıcı kalıcı olue ise sürekli gelir ise devam ederler hem kullanıcılar reklam ile bunalmaz hemde düzenli reklam izletmiş olursunuz ama hocam bu benim düşüncem belki yanlış düşünüyor olabilirim yanlışım var ise düzeltin lütfen yaptığım hesaplama Tr için
Elinizdeki rakamlar için teşekkürler, somut oldu.

Kredi sistemi mantığını anladım ve oyunda çok yerinde. Ama benim durumumda bir fark var, onu da yazayım: sizin örneğinizde ödül 9 motordan biri — yani oyunun opsiyonel içeriği. Bende ödül, kullanıcının kendi girdiği veriye erişim.

İkinci aracını ekleyen kişi oraya kendi yakıt fişlerini, bakım kayıtlarını giriyor. 5 gün sonra kredi bitince "ikinci aracın kilitlendi, reklam izle" demek, kullanıcının kendi verisini rehin almak gibi olur. Puanın ne olacağını tahmin edebiliyorum.

O yüzden araç açmada kalıcı ödül tarafına meyilliyim: bir kez izle, o araç sonsuza kadar açık. Kazancın düşük olacağının farkındayım — orada reklamı gelir kalemi değil, ücretli katmana geçişte bir basamak olarak görüyorum.

Kredi mantığını gerçekten opsiyonel bir yerde denemek daha mantıklı geldi: PDF rapor oluşturma gibi. Kullanıcının verisi elinde kalıyor, sadece ek bir çıktı için reklam izliyor. Orada 5 günlük kredi rahatsız etmez.

50 bin kullanıcı hesabına gelince — matematiğe itirazım yok ama asıl zor kısım zaten orası Model değil, o sayıya ulaşmak.

Hâlâ merak ettiğim şey duruyor, sizde veri varsa çok işime yarar: TR trafiğinde ödüllü envanteri ne oranda doluyor? Reklam gelmediğinde kullanıcıya ne
gösteriyorsunuz?