Teşekkürler, ben de o yöne bakıyorum. Somut planım şu: araç gider takip uygulamasında ilk araç ücretsiz, 2. ve 3. araç ödüllü reklam izleyerek açılıyor, üstü ücretli.
Ama burada takıldığım bir gerilim var ve deneyimi olana sormak istiyorum:
Ödül kalıcı olursa (bir kez izle, araç sonsuza kadar açık) kullanıcı başına tek gösterim alıyorsun — kazanç neredeyse yok, sadece dönüşüm hunisinde bir basamak oluyor.
Ödül tekrar edilebilir olursa (belirli süre sonra tekrar izle) gösterim artıyor ama kullanıcı deneyimi rahatsız edici hale geliyor, puanı düşürme riski var.
Siz hangisini denediniz, ikisi arasında nasıl bir denge kurdunuz?
Bir de asıl merak ettiğim: TR trafiğinde ödüllü envanteri ne oranda doluyor?
Reklam gelmediğinde kullanıcıya ne gösteriyorsunuz?
Hocam benim bir oyunumda geçiş reklamı ve banner vardı diğer oyunumda ödüllü reklam vardı ödüllü reklamın kazancı tek sefer izlemeye göre diğerlerinden fazla benim oyunumda hocam örnek 9 tane motor vardı her birini kalıcı olarak açmak için reklam izliyordu ama siz şu şekilde yapabilirsiniz projenize uygun mu bilmiyorum ama örnek kredi sistemi kurarsınız 1 ödüllü reklam izleyince 100 kredi verirsiniz örnek örnek 5 gün idare edicek kredi kullanıcı bu sayede sürekli 5 günde bir reklam izler örnek kullanıcı ayda 5 günde bir 6 ödüllü reklam izlese tahmini 1 buçuk tl ye yakın kazanç 50bin kullanıcınız olur ise ayda 75 bin tl kazanç ödüllü reklamlardan kullanıcı kalıcı olue ise sürekli gelir ise devam ederler hem kullanıcılar reklam ile bunalmaz hemde düzenli reklam izletmiş olursunuz ama hocam bu benim düşüncem belki yanlış düşünüyor olabilirim yanlışım var ise düzeltin lütfen yaptığım hesaplama Tr için