oslopay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 kişi buraya ekleyeyim mi? Senden başka şikayet eden var mı diye? Ben kendimde büyük projelerde api kullanıyorum. Ve kullanımda md ile ilerleyeceksiniz dediğim gibi şuan forumdan yaklaşık 55 kişiden fazla kullanan var. İnanmıyorsan buraya ekleyeyim. @metinciris;

aldığınız forumdaki hesaplarda adamlar size garanti bile vermiyor ben tam 6 ay garanti veriyorum kullanmayı bilmiyorsanız lütfen ürününü kötülemeyin dün ve bugün sadece 4 kişiye sattım.
hocam ben de API bağlayıp kullanmasını biliyorum tabi ama şimdi şöyle bir şey var ben kendi cebimdeki kısıtlı parayla bir şeyler yapmaya çalışıyorum ben gidip aylık o kadar bir API faturası ödeyemem geldim burada pro ya da max üyelik arıyorum bana hiç bilmediğim business planını öneriyorsun limiti nasıldır cömert midir diyorum plustan iyidir diyorsun benim Plus limitim bile bu kadar hızlı bitmedi hem benim aboneliği nasıl kullandığımı iş akışımı bile bilmiyorsun gelmiş burada kullanmayı bilmiyorsunuz diyorsun iadeyi yapacaksan yap yapmayacaksan da eyvallah ama bilip bilmeden kimseye böyle konuşma birdaha