NeoVeo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Piyasa zaten kendi kendine insan eliyor hocam. Ahlaki değerlere sahip her bireye kapımız her zaman açıktır
Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Engelleme olayı bana çok basit ve anlamsız geliyor bu sebeple kullanmıyorum
mistikgod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mikroplardan arınıyorum. Engelleme özelliği domestos gibi
VolkanCapar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda farklı konularda elbette karşı fikirli olabiliriz ama herkesin bir sınırı var. Bu sınırı aşanları görmek rahatsız ediyorsa engellerim, güncelleme bence gayet yerinde oldu bu sebeple.
NetTasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Engel sistemi geldiğinden beri aktif kullanıyoruz .

Bence olay birine kızmak veya tartışmayı kazanmak değil. İnternette herkesle aynı frekansta olmak zorunda değiliz.

Sürekli gereksiz polemik çıkaran, konuyu başka yerlere çeken veya enerjinizi düşüren biri varsa tek tuşla kendi forum deneyiminizi güzelleştiriyorsunuz.

Bence R10'a gelen en huzurlu özelliklerden biri olmuş. 👏
fatihcansalkim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özellik ilk aktif olduğu gibi bi tane dengesizi hemen engelledim gayet başarılı sonuç
turkaz18 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bugüne kadar ne whatsapptan ne farklı platformlardan kimseyi engellemedim. engellemek saçma geliyor kişisel fikrim tabi
orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 Kişi olmuş bazıları aklımda kalan kara listede olanlar. Bazıları ise denk geldiklerim.

Ben genelde şikayet konularına bakınca orada olan arkadaşları engelliyorum. Hem adamın işini yapmayıp, hem saçma sapan cevap verenler var. R10 sınırsız banlamıyor ama en azından kendi profilimden banlıyorum.
İbrahimH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok işe yarıyor abi öyle deme
Beatbox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
liste silinmeseydi iyiydi @Coşkun Çetin; hocam
böyle bir şey olacağını tahmin ederekten daha önce ss alıp kaydetmiştim ama onları da silmişim
AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Engellemeyi gereksiz ve mantıksız buluyorum ve bilhassa bana kalırsa engelleyen tayfa çok fazla kafaya takan, engellediğinde kafasının rahat edeceğini düşünen tayfa kanaatimce. Oysa farkında ama reddediyor; engellediği şahsiyetlerin karakteristik özelliklere sahip olduğu insanlar her yerde. Hiçbir mantığı bu açıdan yok.

En mükemmel engelleme sistemi: kafaya takmamak, takmamak ve yine takmamaktır. Pas eder geçersin; konusunu beğenmedin geçersin… Yorumları hoşuna gitmiyor; geçersin…

Fazla basit olaylar; ancak insanlar basiti değil, zoru seçerek takıntı derecesine gereksizce çektikleri için hep bu hatayı yapıp devam ediyorlar. Hiçbir zaman anlayamazlar; çünkü karakterleri pas ve doğrudan geçmeyi değil, illaki takıntı yapıp müdahil olmayı gerektiriyor. Sürekli kaybetmek böyle bir şey. Maalesef.

Şahsım adına engelleme sistemini kullanacaksam, tüm bunlardan daha beter ve daha kötü bir durum olmalı zannımca; diğer türlü zor.

@Yeniceri; Cem Ağabeyimin bir ara dediği gibi, onun durumunda olsaydım ben de o şahsiyeti engellerdim. Hakiki engelleme, onun yaşadığı durumla eş değerdir kanaatimce.
merakalemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Listene al beni, düşmanı olarak değil de sevmeyeni olarak ama 👍
Beatbox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sevmek ayrı saygı göstermek ayrı
sen bu yanıtınla neci olduğunu neyi amaçladığını belirtmişsin
escapist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nisa Suresi, 112. ayet: "Kim bir hata veya günah kazanır da sonra bunu bir suçsuza yüklerse, gerçekten o, böyle bir yalan (bühtan)ı ve apaçık bir günahı yüklenmiştir.

hzshadowbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bı 20 kişinin listesinde varımdır diiye düşünüyorum
suleymand adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimseyi engellemedim, umarım devamında da mecbur kalmam.
Paward adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sürekli hastalık üzerinden prim kasanları (gerçekten prim) ve rozet kasmak için durmadan konu açanları engelledim mis gibi oldu
pazaryazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
engelledim gereksizleri
Muratcan Safyürek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece ticari konularıma gelip abuk subuk mesaj atanları engelliyorum, onda da bir daha atamasınlar beni uğraştırmasınlar diye.
Böyle üyeleri raporlasak da sadece mesajları siliniyor ancak bir ceza verilmediği için tekrar yapıyorlar, bu yüzden en sağlıklısı engellemek. Engelleme hakkı en az bi 50 olmalı derim. Bu kadar aktif forumda sadece 10 kişilik liste kesinlikle yetersiz.

Konu tutmuş, hafta sonu düğünler cemiyetler giremedim hiç Herkese cevaplar için teşekkürler..