RavonDigital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba değerli hocalarım
Günümün uyku hariç her saati boş geçiyor. Bir şeyler öğrenmek bir şeyler yapmak istiyorum, para kazanmak istiyorum ancak tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Elimde macbook air m4
İphone17
Samsung s24 cihazları mevcut teknolojik olarak.
Neye yönelmeliyim. Aylık 1 asgari tutar kazansam benim için yeterde artar bile, en azından bir şeyler ile uğraşırım ve belli bir düzenim olur. Aynı zamanda da aileme muhtaç olmam, sigara için bile para istiyorum..
Cano ilk iş gidip dışarda alın teri ile para kazanıyorsun (senin anlatıklarına göre buna mecbursun) gündelik garson, depo sorumlusu, dağıtım aklına ne gelirse sermaye anca öyle oluşur. Ondan sonra eline geçen biriktirdiğin ile birşeyler yapmaya başlarsın internetten para kazanmak için yoksa elinde birşey yok internetten para kazanayım zor bende 23 yaşındayım seni anlıyorum lakin forumda evli yaşı büyük abiler ablalar var onlar bile yıllarını vermiş internette ama iş öyle ha diyince olmuyor.

Beni yanlış anlama dost acı söyler, öyle evde yatmıyorum sabahlıyorum sigara paramı ailemden alıyorum gibi şeyler senin benim yaşımda olan adamlara yakşımıyor, gir işe çalış paranı biriktir ondan sonra internete yatırım yap. Allah elbet emeğin karşılığını verir.

hayırlı geceler candaş.