Merhabalar,
Öncelikle hepinize kolay gelsin, iyi çalışmalar diliyorum.
E-ticaret üzerine, hobi olarak yaptığımız bir spordaki Takımımız adına ve yine bu hobideki yürüttüğümüz bir etkinliğin adına yapay zeka aracılığı ile web sitesi yapmayı düşünüyorum. Bunları gerçekleştirebilmek için Chatgpt Pro x5 üyeliği aldım.
Tüm projeler için Ana Şartname oluşturdum. Hatta e-ticaret modeli üzerindeki projeme başladım. Chatgpt çalışma kısmında Ana Şartnameyi oluşturduktan sonra, codex'e verilecek komut dosyasını A'dan Z'ye canlıda görüntülenecek şekilde oluşturdum ve şuan için 17 saatlik bir çalışma süresi oluştu. Sanırım bu konuda hatalı davrandım. Chatgpt'ye modüllere böldürüp, parça parça modüller tamamlandıkça komutları vermek daha sağlıklı olabilirdi diye düşünüyorum. Chatgpt projenin detaylarını ele alarak kalan süremin ortalama 150-200 saat daha süreceğini söylüyor. Şimdilik bu projede bu süreyi bir şekilde tamamlatacağım.
Ben sizlerden, diğer projelerde kullanmak üzere bu tarz yazılımları yaparken nerelere dikkat etmem gerektiğini, nasıl bir hazırlık yapmam gerektiğini, daha az kredi tüketerek daha hızlı nasıl çalışmam gerektiğini vs gibi kullandığınız sistemi ve sistem akışınızı öğrenmek istiyorum.
Şimdiden vereceğiniz bilgiler ve tecrübe aktarımlarınız için çok teşekkür ederim.