kullanmadım ama arkadaşta 1.0 vardı (hangi model bilmiyorum) memnun kalmadı zararına sattı. Çok yakıyor ve yokuşta bayılıyor diyordu
Hanım için almıştım, 5 aydır aktif olarak kullanıyoruz. Clio 5.5 1.0 TCE . Bayırlarda biraz bayılıyor. Haricinde ben şanzumanını pek beğenemedim. Yakıt konusunda fazla tüketimi var. Piyasası olan bir araç olduğundan aldım yoksa tercihimi i20 den yana kullanırdım. Binilir mi binilir tamamen zevk meselesi
Merhaba clio almayı düşünüyorsanız 2017 le 2019 1.5 dizelden şaşmayın hemen az yakıt tüketir hemde masraf çıkarmaz kronik sorunu olmayan uzun yolda keyiflidir sanayi yüzü göstermez bakımlarını zamanında yaparsanız,düşük km bulursanız kaçırmayın derimYeni nesil benzinli 1 motorlarda araştırırsanız kronik problem çok sıkıntı yaşarsınız kullanıcı olarak yazıyorum iyi forumlar
2 yıldır kullanıyorum 1.0 ı kötü yanı çok yakması şehir içi7- 8 cıvarı şehir dışı 5/6 cıvarı 1.3 lerde termostat sorunu var 1.0 almasını ve 2024 üstü bakmasını tavsıye ederim gsrli çünkü çok fark yok 10/20 k oynar.
1.0 TCe lerde 90 ile 100 beygir olanlada lpg takılıyormuş sanırım verimli oluyor mu bu konu hakkında bilginiz var mı hocalarım?