CAKNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçen bir kedinin ısırıp kuduza neden olduğu bir çocuk haberi vardı. siz onu okudunuz mu?

hayvanları severim ama insanlarla iç içe olmaları yanlış. evlerde beslenmeleri yanlış.
geçtiğimiz ay apartmanda enfeksiyona neden olma ihtimali olan bir kediyi apartmandan öldürmeden uzaklaştırmanın yollarını aradık.
sirke vb yöntemlerle apartmanı terk etmesini sağladık. apartmandaki ağır koku halen geçmedi. ki zaten kokudan hayvanın yanına yaklaşılamıyordu.
ve ilginçtir kedi gittiğinden beri apartmanda görülen hamam böcekleri de gitti.

önce insan sağlığı.
Evet haberleri takip ediyorum ben o *şizofren derecesinde hayvan sever* tiplerinden değilim. Önce insan tabiiki.. Sağlıklı düşünüp mantıkla yaklaşıyorum, hayvan ve insanın iç içe birlikte yaşamak herkesin tercih edeceği yada kabulleneceği (her alanda) bir durum değil. Ben evde beslemem diyen biride illaki hayvanlara düşman elinde değnekle gezen tip değildir sadece tercih etmiyordur. Sizin durumunuzu da anlıyorum her iki türde birbirine zararı olmadığı sürece katlanılabilir/hoş görülebilirdir. Ben köpek apartmanın bereketini kaçırıyor dedi diye evini değiştiren biriyim orada hayvanın istenmemesi değil zihniyetleri rahatsız etmişti.