- Site adresi: PM veya Whatsapp
- Site satış fiyatı: 500.000₺
- Sitenin aylık getirisi: Footer & Tanıtım Yazısı (35.000 - 50.000)
- Sitenin açılış tarihi: 2017
- DA / PA Değerleri: -
- Kategori / sitenin içeriği: Kripto para haber
- Günlük hit sayısı: 3k / 16k Aylık hit sayısı: 100k / 500k
- Ziyaretçi kaynağı: (örn: %80 google - %20 diğer)
- Domainin yaşı: 9-10 yıl
- Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tamamı Sınırlama Yok.
- Hosting dahil mi?: Godaddy.com dahil
- Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır
- Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır
- Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Wordpress Newspaper teması kullanılıyor.
- Yazılım lisans sonlanma zamanı: Ömür Boyu
- Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır
Herkeze merhabalar.
Siteyi evde iş yapma hevesiyle açmıştım. ilk 6 ay belki 1 yıl hep kendim ürettim içerikleri. Sonra bir yazılımcı arkadaşa özel wordpress haber eklenti botu yaptırdık. (haber botu çok detaylı ve hala saat gibi çalışıyor.)
Haber botu aynı haberi 5 farklı sitede belirlediğinde devreye giriyor. görsel ayarları logo ayarları herşey tüm detaylar otomatik. Satın alacak kişi habeler için hiç bir ayar yapmasına gerek yok.
Diğer ayarlanması gereken yerleri api vs bilgileri ben detaylı anlatacağım.
Sitenin gelir kısmına gelelim en önemli bölümüne. Reklam ve sponsorluklar sürekli mail ile iletişim kuruyorlar. Bu kişiler genelde yeni çıkan coin haberi yayınlamak için. veya banner ekletmek için.
Bunlardan bazıları ise özel siteler reklamları oluyor ben tabi zorunda kalmadıkça kabul etmiyorum ama bazen kabul ettiğimde oluyor. Ödemeleri kripto para ile yapıyorlar.
Benim belirlediğim fiyat listesi var onuda satın alıcak olan kişiye tüm detayları iletirim.
Google adsense yok 1,2 defa başvuru yapıldı red yedi sonra bir daha denemedim başvurmayı. Aslında çok iyi trafik var. Satın alıcak olan kişi ilgilenir onay alırsa extra gelir daha olur.
Sosyal medya hesaplarıda mevcut. çok fazla aktif değilim o tarafta çok nadir içerik paylaşırım. Şuanda para getiren taraf sosyal medya hesapları olmadığı için çok ilgilenmiyorum.
Siteyi satmamın sebebi kripto paralara yatırım amaçlıdır. Toplu alım yapmaya karar verdiğim için satıyorum. Yoksa satmam.