Numaram sabit değil, daha 6 ay önce sol 7.75, 8 sağ derecelerim vardı, evet 2021 gibi derecelerim 7.50 gibiydi ancak şuanda 9 a ulaşmış durumda. benim doğuştan böyle, genetik zaten dedem ve babamda da vardı.
Çok teşekkür ederim Cem hocam, geçmiş olsun dilekleriniz için çok ayrıca teşekkür ediyorum. 🙏 bunu dikkate alacağım. sanırım benimde dünya göz de ameliyat olmam gerekiyor. yol buna çıkıyor. sizin durumu duymam biraz olsun içimi rahatlattı. bende ameliyatı değerlendireceğim.
bende ileri düzeyde patolojik miyopi var hocam. 9 derece sağ gözüm şuanda Göz tembelliği vs yok.
merhaba hocam, tabii ki buna bakıp söylememiştir. beni zaten muayene etti doktor bey de prof. doktor işinde en üste ulaşmış. Yapay zekaya sordum ama pek birşey elde edemedim.
Hocam makineler %70 bile doğru göstermiyor, bende hep yanlıs cıkar makine, yalancı hipermetrop falan var. +3.00 hipermetrop gösterir ama 0
Ne kadar gördüğün sadece görme testi ile anlaşılır. Kaça kadar okudun? İlk 3 satır okuduysan zaten %60 görüyorsun. Bunu da gözlükle okuyacaksın yanlış gözlük takarsa yine okuyamazsın, zor yani uğraşmak lazım; bu mu bu mu tarzı cam değiştirip.
SANA GÖZ DAMLASI DAMLATMAYAN HİÇBİR DOKTORA GÜVENME.. GÖZ DAMLASI İLE HATA PAYI 0, NORMAL MUAYENE HATA PAYI %30-40