Belki 20 sene önce lisedeyken Mehmet Ali Erbil'in 3 erkek 1 kadın çıkarıp milleti ellettirdiği, fesli kıllı adamla dalga geçtiği bir programı vardı ona giderdik, Star'da Fenomen diye Uri Geller'in katıldığı psişik bir yarışmamsı vardı, birde Benimle Dans Eder Misin? diye güzel bir program vardı onlara giderdim, lise arkadaşlarımı örgütlerdim organizatör Aysun hanım vardı kapımıza kadar servisle gelir alır, bitince de yine kapılarımıza kadar servisle evlerimize bırakırdı. Nakit almazdık, yemek almazdık ki nadiren kek vs. dağıtıldığı olurdu, para da vermezdik ve ulaşım derdimiz de olmazdı yani var böyle şeyler epeydir. O dönem İbo Show'da vardı hem ben sevmezdim gitmek istemezdim hem full olurdu, o dönemler Beyaz Show en civcivli dönemlerindeydi, haftalar öncesinden doluyor sizi götüremiyorum o yüzden demişti organizatör. 10 küsür sene önce Trt'de Cevap Soruda diye bir yarışma vardı, yerli format severek izlerdim, katılmaya karar verdim ve servisle alıp servisle bıraktılar yine, oradaki seyircilere sorduğumda para aldıklarını söylemişlerdi hatta meslek haline getirmişler günde 3-4 programa katılıyorlarmış, buradan sonra Seda Sayan'a geçeceğiz demişti. Hee Trt Cevap Soruda için görüşmeye gittiğimde işin ehli bir organizasyon yetkilisi bana bakıp seni yemek programına alalım, orada kavga et ortalığı karıştır ve acıklı bir hikaye anlat dedi. O dönem yemek yapmaya pek ilgim yoktu sonradan ilgim oldu ama adama ben yemek yapmaktan anlamam dedim, kim anlıyor ki zaten sen kavga çıkar polemik yarat reyting olsun demişti, katılmamıştım.