hizmeti 3 günde eksik ve bahanelerle teslim edilmiştir lütfen wp görüşmelerini moderatöre sunsun kim haklı kim haksız moderatör karar versin.
Ben Profesyonel ve kurumsal kişilerle firmalarla çalışmak istiyorum bu kişileri veya firma ile çalışmak istemiyorum.
Bana başta taşıma yaparız ederiz diyip sonra bize ait değil demesi hepsi kanıtlı wp konuşmalarında var neyse velhasıl konudada belirttiğim gibi haklı görünüyorsa ki asla haklı değildir 1 haftalık ücretin düşüp geri kalan ücretin iadesini talep ediyorum.
Sizin sözünüz ;
İade talebi açısından da müşterinin belirttiği 15 günlük tüketici iade hakkı ifadesinin bu hizmet bakımından otomatik ve koşulsuz olarak uygulanabileceği kabul edilemez. Hizmetin niteliği, tarafların sıfatı, hizmetin teslim edilip edilmediği, kullanım durumu ve taraflar arasındaki yazışmaların tamamı birlikte değerlendirilmelidir. Cpanel Dedicated Lisans , Cpguard , Litespeed , ip adresi ücretleri ve dedicated paketlerimizin iadesi mümkün değildir. Her çözüm yolunu denememize rağmen müşterimizin ek olarak aldığı lisansları dahi iade istemesi etik değildir.
Burda bulunan tüm kurumsal firmalar iade işlemini koşulsuz yerine getiriyor
Buda sizin için önemli bir ayrıntı olur sizle çalışmak isteyenler bunu göz önüne alır.
Bunu belirtmeniz bile bir daha kimsenin sizle çalışmayacağı anlamına gelir zaten.
Yine sizin sözünüz
Ayrıca müşterinin eski sunucu firmasına ödeme yapmak zorunda kalmış olması da tarafımızdan verilen hizmetin teslim edilmediği anlamına gelmez. Eski sunucunun yenilenip yenilenmemesi müşterinin kendi operasyonel tercihidir. Yeni sunucu hazırlanmış, teslim edilmiş ve müşterinin kullanımına sunulmuştur.
Sunucu 3 gün sonra yine eksik litespeed olmadan bana teslim edildi ve ben mecbur ödeme yapmak zorunda kaldım sitelerim kapanmasın yedeklerim silinmesin diye.
Siz bana satın alırken sabah teslim olur dediniz.
Sizinle çalışmak istemem sebebim zaten ilerleyen bir dönemde ciddi bir durumda sizden mağdur olacağımı anlamamdı. Sunucu kurulumu 3 günde yapayan firma olası bir saldırıda neler yapabilir korkusu ile sizden iade talep ettim sizde mesajlarıma cevap vermediniz.
Ben hakkımı helal etmiyorum. Cebimden o parayı ödeyip başka sunucu aldım gerisi moderatör insiyatifinde.