FULL STACK DEVELOPER & IT SOLUTIONS ARCHITECT
Web • Mobil • Masaüstü • Özel Yazılım

Merhaba, ben Ahmed. 27 yaşındayım, evliyim ve 2 çocuk babasıyım.

Bilgisayar ve yazılım dünyasıyla tanışmam 2007 yılına dayanıyor. Yıllar içerisinde bunu mesleğe dönüştürdüm ve bugün Full Stack Developer & IT Solutions Architect olarak aktif şekilde çalışıyorum.

Kendimi belirli bir yazılım dili veya platformla sınırlandırmıyorum. Bir projeyi sadece kodlamak yerine; mimarisinden backend ve frontend geliştirmesine, veritabanından güvenliğine, API entegrasyonlarından mobil ve masaüstü uygulamalarına kadar bir bütün olarak ele alıyorum.

Bugüne kadar bireysel çalışmaların yanı sıra birçok kurumsal projede yer aldım. Özellikle emlak, turizm ve otelcilik sektörlerinde Türkiye'de ve uluslararası ölçekte faaliyet gösteren büyük firmalara yazılım ve teknoloji çözümleri geliştirdim. Halen aktif olarak çalıştığım kurumsal firmalar bulunuyor.

NELER YAPABİLİRİM?

► WEB YAZILIM
Sıfırdan özel web projeleri, SaaS sistemleri, yönetim panelleri, kurumsal yazılımlar, otomasyonlar ve kapsamlı web platformları geliştirebilirim.

► BACKEND & FRONTEND
PHP, JavaScript, Java, Python, C#, C++ ve web teknolojileriyle projenin ihtiyacına göre frontend ve backend geliştirme yapabilirim.

► ANDROID & IOS
Android ve iOS uygulamalarını sıfırdan geliştirebilir, mevcut sistemlerle entegre çalışan mobil uygulamalar hazırlayabilirim.

► MASAÜSTÜ YAZILIM
İşletmelere ve projelere özel masaüstü programları, yönetim uygulamaları ve otomasyon sistemleri geliştirebilirim.

► API & ENTEGRASYON
Ödeme sistemleri, SMS servisleri, harici platformlar, web servisleri ve farklı yazılımların birbiriyle haberleşmesini sağlayan özel entegrasyonlar geliştirebilirim.

► YAPAY ZEKA & OTOMASYON
Yapay zeka destekli asistanlar, mevcut sistemlere AI entegrasyonları, veri işleme ve iş süreçlerini otomatikleştiren özel sistemler geliştirebilirim.

► SİSTEM & ALTYAPI
Windows, Linux, FreeBSD ve Kali Linux ortamlarında çalışıyorum. Geliştirdiğim projenin yalnızca yazılımını değil, çalışacağı sistem mimarisini, performansını ve güvenliğini de planlayabiliyorum.

TEKNİK YETKİNLİKLER

PHP • HTML5 • CSS3 • JavaScript • Java
Python • C# • C++
MySQL • REST API • JSON • Web Servisleri
Android • iOS • Masaüstü Uygulamaları
Windows • Linux • FreeBSD • Kali Linux
AI Entegrasyonları • Otomasyon • Sistem Mimarisi

ÇALIŞMA ŞEKLİM

Benim için müşterinin hangi programlama dilinin kullanılacağını bilmesi gerekmiyor.

“Aklımda böyle bir proje var, yapılabilir mi?”

demesi yeterli.

İhtiyacı analiz eder, doğru teknolojileri belirler, sistemin mimarisini oluşturur ve projeyi çalışır hale getiririm.

Küçük bir otomasyondan kapsamlı bir kurumsal platforma; web uygulamasından Android/iOS uygulamasına, masaüstü yazılımdan özel entegrasyonlara kadar farklı ölçekte projeler geliştirebilirim.

Hazır paket satmıyorum. İhtiyaca göre çözüm geliştiriyorum.

KISACA BEN

Yazılım dışında milli sporcuyum.

Sporun kazandırdığı disiplin ve sorumluluk anlayışını çalışma hayatımda da sürdürüyorum.

27 yaşındayım ve 2 çocuk babasıyım. Yazılım benim için boş zamanlarda yaptığım bir uğraş değil; uzun yıllardır profesyonel olarak içerisinde bulunduğum ve hayatımı üzerine kurduğum bir alan.

Bugüne kadar farklı ölçekte firmalarla ve kurumsal yapılarla çalıştım. Halen devam eden çalışmalarım bulunuyor.

R10'da bulunma amacım da her işi almak değil; kaliteli projeler ve uzun vadeli çalışabileceğim yeni iş bağlantıları oluşturmak.

WEB • MOBİL • MASAÜSTÜ • ÖZEL YAZILIM

Projenizi sıfırdan hayata geçirmek, mevcut sisteminizi geliştirmek
veya uzun vadeli bir yazılım geliştirici ile çalışmak istiyorsanız;

R10 ÜZERİNDEN ÖZEL MESAJ GÖNDEREBİLİRSİNİZ.

REF