osal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herşeyi kendim yapmaya çalışıyordum, çok yoruldum sonra Allaha havale etmeye başladım. Namazda doping oldu. Herkse nasip olmaz rabbin seni huzuruna kabul etmesi gerekiyor. Kendiliğinden olmaz yalvarmak, istemek dua etmek gerek.

Yoksa namaz kılmayan birisi namaz kılamaz çok üşenir çok zorlanır.

Hoca değilim, detay bilmem, şahsi düşüncemdir. Deneyip fayda gördüğümden yazdım.
çOOOK Doğru hocam gercekten o ıbadetı yapmaya layık olmak gerekır. Ramazan oruçlarını aksatıyordum. 2 yıl önce ramazan ayından tam 1 ay önce başlayan şiddetli baş ağrım vardı. Doktora gitmeyı seven bırı degılım. Bu ağrı tam 1 ay kesintisiz sürdü başımı gövdemde tutamıyordum resmen. Arefe günü "Allahım bu ağrıyı benden al ıbadetımı yapmak ıstıyorum benı layık gör" dıye dua ettım. günde 3 arvales ile geçmeyen sadece hafifleyen, uyanınca başlayıp zar zor uyuyana kadar hiçbir iş yaptırmadan süren bu ağrı, Ramazanın 1. günü yemın ederım kesıldı.
İlk gün çok hafif bir ağrı oldu ondan sonra çok şükür uzun süreli ağrım hıc olmadı ramazan boyunca.
Ondan sonra her yerde derim Allah o ibadete seni layık görmüyorsa ne yaparsan yap diye.