* Şikayetçi olduğum üye: @PFSENSE;
* Şikayetçi olma nedenim: Söylendiği sürede teslim edilmedi.
* Şikayetçi olduğum üye ile iletişime geçildi mi? Evet
* Sorunun bildirilmesinin üzerinden ne kadar süre geçti? 12 Saat veya Daha Fazla
* Açıklama ve kanıtlarım:

Merhabalar r10 üzerinden iletişime geçtiğim staminus.com.tr yetkilisi Abdullah bey ile yüksek ddos korumalı sunucu anlaşması yaptık
Anlaşma yaptığımızda hemen kendisine 350usd gönderdim sabaha sunucu teslim edileceğini söyledi. Neyse sabah oldu görüştük hdd takıldığını akşam teslim olacağını söyledi bende eski sunucum süresi doluyor yenilemek zorundayım diye belirttim neyse yarını yine tartışmalar sonucu sunucu geldi diyip beni cpanel kuruluyor bahanesi ile 8-10 saat beklettikten sonra hdd gelmedi diyip bahane üretti bende bu ticaretten ve kendilerinin profosyonel olmadıklarını anladıktan sonra iade talep ettim velhasıl başka bir sunucu bulup teslim edeceğiz dediler o sunucuda geldi bu sefer taşıma sözü vermesine rağmen taşımak için bekletti bende bu süre zarfında eski sunucu firmama ödeme yapmak zorunda kaldım. En son ise vermiş olduğu sunucu temamı desteklemediği için php 7 dönüş yapalım deyince bizim hizmetimiz yok diyip zaman kazanma peşine düştüler bende açıkçası profesyonel firma olmadıklarını anladığımdan dolayı tüketici 15 gün iade hakkı olan iademi talep ediyorum.
sunucuyu sipariş verdiğim tarih. 17.08.2026
eğer firma kendini haklı buluyorsa hiç uzatmadan bu tarihe kadar ücretini düşüp geri kalan ücretimin iadesini talep ediyorum.
WhatsApp mesajları yükleyemedim mb sınırına takıldı moderatör isterse numarasına hepsini gönderebilirim.