Barmenn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
🚀 SIFIRDAN İLERİ SEVİYEYE: TELEGRAM STARS & EKSTRA GELİR MODELİ EĞİTİMİ 🚀
Kitle yok, kanal yok, trafik bilginiz yok mu? Sıfırdan kurup gelire dönüştürmenin tüm mantığı tek bir sistemde.
📌 Bu Sistem Size Ne Kazandırır?
Bu eğitimde yalnızca klasik "Stars nasıl açılır?" mantığını değil; trafiğin kaynağından çekilmesine, gelen kitlenin anında paraya çevrilmesine ve aynı kullanıcı grubundan katlamalı ek gelir üretilmesine kadar işleyen sistemi aktarıyorum. Yaklaşık 1 yıldır aktif olarak bizzat uyguladığım tüm stratejileri adım adım sunuyorum.
💵 Kazanç & Süreç Mantığı
Örnek Akış: Kanalınıza 1.000 katılma isteği çektiniz. Stars üzerinden içeriğinizi satıp örneğin 100$ aldınız.
Ekstra Gelir: Sistem burada bitmiyor; içeriği alan/almayan aynı 1.000 kişilik havuzu ikinci ve üçüncü kazanç kapılarına nasıl yönlendireceğinizi gösteriyorum.
Potansiyel: Tek bir düzgün kurgulanmış kanalla aylık 1.000$ -1500$ seviyesine Ulaşabilirisix. (Not: Kazanç garanti değildir; trafiğe, nişe ve dönüşüm oranınıza göre değişkenlik gösterir).
📚Eğitim İçeriğinde Neler Var?
Temel Kurulum: Yüksek dönüşüm odaklı Telegram kanal mimarisi.
Trafik Akışı: Katılma isteği ve organik kitle çekme yöntemleri.
Monetizasyon: Stars ücretli gönderi sisteminin optimize edilmesi.
Gelir Çoğaltma: Aynı kitleyi birden fazla kazanç modeline bağlama taktikleri.
Nakit Çıkışı: Stars/TON üzerinden parayı güvenli ve sorunsuz banka hesabına çekme adımları.
Saha Taktikleri: 1 yıllık aktif deneyimden süzülen püf noktaları.
Ayrı Kazabileceğiniz Yöntemlerde Vardır
Stars Satışları: Kanaldaki kitleyi doğrudan içerik satışıyla nakite çevirin.
Kanal Kasıp Satabilirsiniz: Büyüttüğünüz aktif kitleli kanalları R10 veya piyasada kanal başı 1000 İstekli 900₺ bandında satın.
Danışmanlık/Eğitim: Sistemi tamamen kavradıktan sonra bu bilgiyi kendi danışmanlık hizmetinize dönüştürün.
❓ Sıkça Sorulan Sorular
Tecrübem yok, yapabilir miyim? Evet, sistem hazır kitle gerektirmez; trafiği nereden ve nasıl çekeceğinizi sıfırdan öğreneceksiniz.
🏷️ Satış & İletişim Bilgileri
Eğitim Ücreti: 5000 TL
Ödeme Yolu: FAST / Havale / EFT
İletişim: Telegram @barmenmedya
MDijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konumun üstüne direk fiyat kırarak konu açmak nasıl bi esnaflık ? Benim konuyu alıp chatgpt de azıcık değiştirip fiyat kırıp konu açmışsın bu hangi ahlaka sığar ?

KONU LİNK

Ayrıca konularınızı inceledim. Ticaretlerinizede baktım ki Ticaret ahlakından yoksunmuşsunuz. Sonra açtığınız konuyada şaşırmadım. 1,000 Tl yede açsanız sizin gibi ticaret ahlakından yoksun birinden ticaret yapacak yoktur bu forumda.
Çocuklarla iş yapmıcaksın bir yöntem var güzel para getiriyor bedavaya veriyorsunuz bende yapıyorum ayda 150 bin kazanıyorum 3 kanaldan ama böyle 5-10 bine vermiyorum vermem de sizde 3-5 kuruşa tamah edeceğinize yapın hocam zor değil bişey değil yaymayın yayacaksanız bedava dağıtayım kimse yemesin ekmek el insaf