mistikgod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neye katılıyoruz bilmiyorum ama Ben okeyim
Bilmediğin şeye neden katılıyorsun hocam! Hiç mi sözleşmeyi okumadan kabul eden aykut elmas vineına denk gelmediniz?

Ailisans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar elimde Claude Cursor chat gpt vb Apiler var bunları sizce satmalımıyım daha önce 2 defa satışını yaptım ama ben sadece satıcıyım yani beni tüccar gibi düşünün iyi malı bulur satarım zaten bünyemde milyon adet ürün var ama sadece chat gpt kullanmasını bilirim kısaca api işine girmelimiyim nelere dikkat etmeliyim ne yapmalıyım
Merhaba, bence trendi geçti hocam çok fazla kişi 3. taraf apilerden dili yandı gerek dolandırılma gerek kandırılma konuları olsun şu ana kadar apiden yüzü uzun vadede güleni görmedim kullanıcı olarak. Hem ben hem çevremdeki insanlar 3 kuruş fazla vereyim orijinal kullanayım şeklinde devam ediyor. Ayrıca çinli providerlardan alıp burada ve itemsatış gibi diğer platformlarda çok ucuza satanlar var, yani hem pastadaki büyük pay yenildi hem de rekabet fazla olur sağlayıcı olursanız. Yine de denemeden emin olamazsınız hiçbir şeyden, hayata bir kere geliyorsunuz. Bol şans.