gecoist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yapay zekaya repo linkini verip bunun avantajlarını sırala derseniz bir dakikada anlatır zaten tam olarak neleri çözdüğünü. Burada yazmakla bitmez, kurgulamak aylarca sürdü zaten. Hatta bir uygulama geliştirip test etseniz 10 dakikanızı almaz.
Hocam benim takıldığım nokta şu bu bana biraz overengineering gibi geliyor. Zaten ajana doğal dille ne istediğimi söylüyorum o da repoyu tarayıp ilgili dosyaları akışı bağlantıları buluyor. Ben niye aynı mantığı bir de kafamda tekrar kurup başka bir formatta yazayım üstüne bir de onun bakımını yapayım
Ajana projeyi daha kolay anlatalım diyorsak CodeGraph gibi şeyler zaten bunu yapıyor. Kod değiştikçe yapıyı tekrar çıkarıyor ben de yine normal Türkçe konuşmaya devam ediyorum
Burada bana ekstra bir zihin sürtünmesi ekleniyor gibi geliyor. Yapay zekâ kullanmamın amacı zaten bu yükü azaltmak. Ajanın repo üzerinden kendi çıkarabildiği bilgiyi bir de ayrı bir katmanda tekrar tarif etmenin ciddi bir kazancı yoksa bana çözümden çok ekstra iş gibi geliyor