Kendisinden zamanında Metin2 için IPv4 proxy almıştım ancak proxy ile oyuna girer girmez ban yedim. Durumu kendisine bildirdim ve hizmetten memnun kalmadığımı açıkça dile getirdim. Velhasılkelam, daha sonra oyunla alakası olmayan farklı bir iş için proxy ihtiyacımız oldu. Sitesinden tekrar proxy satın almaya çalıştık ancak hesabımızın kısıtlandığını ve satın alım yapamadığımızı fark ettik. Kendisine yazdığımızda ise,
“Hizmeti beğenmemiştiniz, biz de hizmeti size komple durdurduk.” şeklinde cevap verdi. Bu yaklaşım bile firmanın eleştiriye ve olumsuz geri bildirime karşı tutumunu bence yeterince açıklıyor.
Sonrasında KVKK kapsamındaki haklarımı kullanarak hesabımın ve kişisel verilerimin silinmesini, anonimleştirilmesini talep ettim. Bu konuda da sorun yaşayınca e-Devlet üzerinden gerekli kvkk şikayet başvurusunu yaptım. Başvurunun ardından anca hesabımı sildiler.
Kısacası Sağlam Proxy’yi ben bu şekilde tanıyorum.
@LIVAPROXY;'de hiç böyle sorunlar yaşamadık. Bu konu vasıtası ile kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. İyi forumlar herkese.
Kurumsallıkdan uzak rezalet bir durum yaşamışsınız puanım 1 ayrıca bende değiştirecektim servisi fakat ona hiç müsait değilim ve aktif projelerim durmasın diye mecbur selfie çektik. Ama şimdi bu selfie hangi amaçla kullanılacak kim bilir, belki benim profilimde dating app açacaklar verification geçmesi için. Acayip tilt oldum.