Bilgiler için çok teşekkürler hocam en taze bilgiler siz de var.
Yanınızda götürmediğiniz ama keşke alsaydım dediğiniz bir şey var mı? Veya meslek seçimi gibi bir öneriniz var mı?
Keşke alsaydım dediğim tek şey hafıza kartıydı, kulaklık içeride satılıyordu 120-130 tl bişeydi. Bazı telefonlara olmuyordu, eğer varsa kendi kulaklığını da götürebilirsin. Nakit almana gerek yok, albüm 1000 tl, tekli fotoğraf 150 tl bunları da kartla verebiliyorsun. Nakit götürmüştüm ama hiç dokunmadım. Meslek seçmedim, herkes yazıcı olmadığına çok pişman olmuştu çünkü eğitime katılmıyorlardı. Bizde görevliler hiç nöbet tutmadı, son 2-3 gün kala tartışma oldu. Yazıcıların rahatlığından dolayı sürekli tartışma çıkıyordu. Komutana yansıyınca komutanda nöbet tutmalarını söyledi, 1 gün tuttular sonra yine tutmasınlar dendi. Diğer takımlarda hiç bu ayrım olmamış, herkes nöbet tutmuş. Ben meslek seçmediğim için pişman değilim, gözün açık olursa zaten çoğu şeyde zorlanmazsın. Mesela hiç tuvalet temizlemedim, aynı gün 4 defa temizleyen bile oldu. Tek sorun insanlar çok pis, tuvaletini bile yapamıyorlar maalesef. Süre zaten çok kısa ama eğer anı olarak bakarsan, vakit bir şekilde geçiyor ve güzel anılar kalıyor. Belki inanmazsın ama çıkarken ağlayanlar bile vardı.