gurbuzemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nisanda oradaydım, bedelli yaptım, 6 aylıksan o nasıldır bilmiyorum bedelli için yaşadıklarımı anlatayım.
Gelende komutanlar girişte telefona izin veriyorlar. Sivil hat sokabiliyosun ama komutanların gözüne soka soka konuşmanı istemiyorlar, askercell alman için girişte baskı yapan bir yer var ama almasan da oluyor fiyatı yüksekti 2 bin lira civarı olması lazım.
Düzenli kullandığın ilaç varsa reçeteli şekilde götür yoksa içeri alamazsın.
Orada ekstra iç çamaşırı fanila çorap veriyorlar, İçerde ihtiyacın olacak bir çok şey orada da satılıyor. Cep telefonu, eşofman, askeri malzeme, tuvalet kağıdı parfüm deodorant şampuan sabun satılan alan da mevcut. Genelde boxer ve çorap günlük değiştiriyordum. Fanila 2-3 günde bir oluyordu.
Duşlarımız pazartesi çarşamba ve cuma öğleden sonraydı. Duş alanlar duş alıp istirahat ediyor, duş almazsan koşturuyorlar sağa sola götürüp seni duşa zorluyorlardı. Duşlar 100 er kişilikti su sıcak yeterli, gruplar halinde gidildiği için son gruba kalırsan bazen su ılıyor hatta soğuma durumu da olabiliyordu.
Deneyim aktarabileceğim daha çok şey var ama bu kadar yeterli diye düşünüyorum. Verebileceğim tavsiye, ortalama ol, her yerde ortalarda dur

Android kamerasız telefon sorun olur mu hocam? qin f22 aldım fakat değiştirmeyi düşünüyorum. Yakalatırsak uzuyormuş askerlik