Hocam konuda shib usdt diyip near atmışsınjz evet bu tabloda derinlik iyi yani o fiyattan yüksek miktarda alım yada satım yapabileceğiniz miktar var. Size gelen sinyallerdeki fiyatın yanında o fiyatta hazır bekleyen emir miktarlarını da çekmeniz gerekiyor. Mexcde çok oluyor fiyat diyelim 0.18 görünüyor ama emirde 1 adet token oluyor. Sen 2 adet aldığında fiyat 0.19-0.20 oluyor. Kastettiğim şey bu.
Hocam ne farkeder shib yada başka birşey. Ben orderbookta görülen fiyattan işlem yapıldığını anlatmaya çalışıyorum. Ayrıca o dediğiniz olay yüksek hacimli işlem açıldığında olur ve order response'da ortalama fiyat yazar. Derinlik tablosundaki ikinci üçüncü seviyedeki hacimleri satın aldığınızda oluşur bu. Benim arbitraj sistemimde her zaman 10 dolarlık işlemler açılacağı için en kötü coinde bile bu kadar hacim vardır ve üst seviyelere çıkmaz. Ayrıca miktar kontrolü de yapılıyor zaten yani tablodaki en uç fiyat hangisiyse o fiyattan işlem gerçekleşir sonuç olarak.
Bazen öyle cevaplar geliyor ki insanlar gerçekten bilgi mi vermeye çalışıyor, akıllarına gerçekten birşey mi takılıyor, bu işlerden insanları uzaklaştırmak için işi olduğundan daha zor göstermeye mi çalışıyorlar yada potansiyel müşterilerin kafasını mı karıştırmaya çalışıyorlar anlayamıyorum.