Feltie*com İngilizcede Feltie, el işi ve nakış dünyasında genellikle keçeden yapılan, küçük, düz ve dekoratif süs eşyalarına verilen isimdir.
3ditem*com -3D item, dijital veya sanal ortamlarda genişlik, yükseklik ve derinlik (üç boyut) özelliklerine sahip olan üç boyutlu nesne veya eşya anlamına gelir.
iloveproduct*com -ürünü seviyorum(sayısız ilove ile başlayan varyantı kullanımda, ilovepdf,productpeople,produce...)
2dprinter*com
vegetableplastic*com -bitkisel plastik
magicalpowder*com -sihirli toz
moneypowder*com -Money powder (para çekme tozu), geleneksel Hoodoo ve halk büyüsü geleneklerinde finansal bolluk, şans ve zenginlik çekmek için kullanılan ezoterik bir ritüel tozudur. Amerika ve avrupada populer.
spatialdevice*com -Spatial device, Türkçesiyle "uzamsal cihaz" veya "mekansal cihaz", fiziksel çevreyi ve üç boyutlu (3D) alanı algılayabilen, dijital içerikleri veya sesleri bu uzaysal konuma göre işleyip sunan teknolojik donanımlara denir.
metalingot*com -Metal ingot, eritilmiş haldeki bir metalin taşıma, depolama ve sonraki üretim süreçlerinde kolaylık sağlaması amacıyla kalıplara dökülerek katılaştırılmış külçe veya blok halindeki formudur. Metal külçe demek.
Her biri için <1000$ altında satış fiyatı düşünüyorum. İlgilendiğiniz domainler olursa iletişime geçebilirsiniz.