websmart adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
claude hangisni kullanıyorsunuz=? fable 5 mi? sonet mi? opus mu? ona göre değişir. Görselde ise prompt düzgün olursa gemini en iyisi.
metin yazdırakcaksanı chat gpt ve gemini gereksiz ayrıntılara girip konuyu uzatıyor. o yüzden verdiğiniz promptların kalitesi çok önemli.
Fable 5 i kredili yaptıktan sonra kullanmadım hocam PRO dayken cidden inanılmazdı sayesinde sadece Fable kuıllanarak uygulama yayınladım.

NuvexSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Kod tarafında claude görsel üretim gemini video üretim supergrok gündelik konuşma gemini kaliteli prompt ile görsel üretim gpt bunları deneyebilirsiniz
Google'ın Gündelik sohbetlerde iyi olması daha çok kullanıcı veri toplaması sayesinde bu öğrenci planları boşuna verilmiyor
Teşekkürler hocam tavisyeniz için dediğiniz gibi kim hangi veriye sahipse o konuda daha iyi

ahmtcn37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Claude genelde kod için kullanılıyor ve daha çok onun için eğitilmiş gibi. Bende claudeyi kod dışında kullanmıyorum. Bunun sebebi belki de claude ile daha çok kod yazıldığı için model o kısımda kendini daha çok geliştiriyor gündelik için çok kullanılmıyor diye olabilir.
Aynen öyle hocam böyle ortaya karışık hepsinde iyi bir model çıksa fena olmaz aslında böyle hepsinde pro almak zorunda kalıyoruz belki bilinçli bir şeydir

burkhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Openrouter kullanıyorum bu yüzden
O nedir hocam?