Merhabalar,
Birçoğunuzun bildiği üzere; paket satış, e-pin ve SMM gibi çeşitli ücretsiz yazılımlarımız bulunuyor. Ancak maalesef organize bir şebeke yüzünden bu yazılımların tamamının yayınını mecburen durdurmak zorunda kaldım.
Öğrendiğim kadarıyla Telegram'da toplanan bir grup, yazılımlarımızı indirip içlerine kredi kartı bilgilerini çalan zararlı kodlar entegre ediyormuş. İnsanların mağdur edilmesine ve emekleriyle oynanmasına göz yummamak adına indirmeleri durdurma kararı aldım. Fakat özellikle paket satış yazılımımız başta olmak üzere, bu projelere hala çok fazla talep var.
İyi niyetli kullanıcıları daha fazla mağdur etmemek adına ücretsiz bir lisans ve kod koruma sistemi arayışına girdim. Aradığım sistem sayesinde sadece alan adı (domain) bazlı bir kısıtlama yapmakla kalmayıp, kaynak kodlarının tamamını hiçbir şekilde değiştirilemeyecek formata getirerek lisanslamak istiyoruz. Yazılımları ancak bu güvenlik önlemini sağladıktan sonra tekrar yayınlayabilirim.
Bu tarz bir lisans altyapısını ücretsiz olarak sağlayabilecek kişiler, profilimdeki WhatsApp hattı üzerinden benimle iletişime geçebilir.
Hocam script olarak değil program olarak bende lisanslama yapıyorum kendi sunucularımda şuan hatta kurulumunu yapıyorum benzer bir şekilde sizde scriptlerinizi koruyacak yazılımı yapabilirsiniz bir çok dosyayı şifrelersiniz domain lisanslı olarak dağıtırsınız. yanılmıyorsam forumda bu tarz işleri yapan bir arkadaş vardı