dombalak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitenizde bir KVKK Privacy Policy göremedim.

pormpt ve repo kodlarını saklıyor ve görüyor musunuz?
güvenlik açısından kritik ayrım şu: Codex https://codex4everyone.shop/v1/... adresine bağlandığında, istek önce sizin sunucunuza gidiyor. Açıklamalarınızda da bu endpoint'leri kullandığınız görülüyor. Bu nedenle “saklamıyoruz” ile “göremiyoruz” aynı şey değil. Normal bir HTTPS reverse-proxy mimarisinde TLS bağlantısı sizin sunucunuzda sonlanır; model sağlayıcısına iletilmeden önce prompt, repository context'i ve dosya içeriği uygulama katmanında işlenebilir durumdadır. Yani teknik olarak sizin içeriği loglamanız, incelemeniz veya başka bir yere aktarmanız mümkündür.
Benim sunucuma gitmese modelden cevap alamazsın, platform üzerinde kullanımını göremezsin, fiyatlandırılamazsın. API'nin doğrudan kendi sunucumda hostlanmasından daha doğal bir şey var mı?
yanlış düşündüğünüz nokta, AI'ye bir prompt verdiğinizde doğrudan tüm reponuzun ve promptlarınızın bütünüyle tertemiz bir şekilde sunucuya iletilip depolandığı. Günde onbinlerce/yüzbinlerce isteği ham şekilde kaydetmenin bana faydası ne? Ben bu isteklerin içeriği geçin token kullanımı - zaman - cost halini bile tümüyle kaydetmiyorum ki boşuna sunucu kaynaklarımı waste etmeyeyim.
Sadece bir kullanım ihlali yapıp kullanım şartlarını ihlal ederseniz ve AI katmanı bunu tespit ederse ihlal etmenize sebep olan tek isteğin dökümü kaydedilir. Ben isteklerin içeriklerinin kaydedilmediğini belirtirim, dileyen kullanır. kanıtlanabilmesinin bir yolu zaten yok, kullanmak istemeyen de official çözümlere göz atar. herhangi bir API böyle çalışıyor.
"Teknik olarak" kısmen görülebilir, görüyor muyum? Hayır.