- Site adresi: www.mavitik.com
- Site satış fiyatı: 20.000 TL
- Sitenin aylık getirisi: 0
- Sitenin açılış tarihi: 2019
- DA / PA Değerleri: Bilinmiyor
- Kategori / sitenin içeriği: Sosyal medya platformlarında mavi tik satışı
- Günlük hit sayısı: 10-15
- Ziyaretçi kaynağı: %100 Google
- Domainin yaşı: 7
- Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tamamıyla satılık/sınırsız
- Hosting dahil mi?: Yenisi alınana kadar idare edilir.
- Banlı olduğu sponsor var mı?: Bilinmiyor
- Banlı olduğu arama motoru var mı?: Bilinmiyor
- Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet, sınırsız. Kendim özel yaptım.
- Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
- Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır yok.
- Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
Merhabalar,
Günlük 3-4 kişi mutlaka whatsapptan yazıyor. Hizmeti sunmayı bıraktığımdan başkalarına yönlendiriyorum yazan müşterileri yazık oluyor.
Hiç seo yapılmadı, ona ragmen sektörde uyumlu kelimelerin çoğunda ilk sıralarda site. Organik şekilde hiti ve müşterisi vardır.
Sektörde iş yapan kişilere birebir uyumlu büyük firsat. sosyal medya sektöründeki en iyi domain. daha iyisi gelmez.
Aktif olarak işlettiğim zamanlarda minimum aldığım ödeme 2500-3000 TL civarlarındaydı, aylık güzel pasif gelir bırakıyordu.
Müşterinin mevcut hesabına mavi tik alma hizmeti, hazır mavi tikli hesap satma hizmeti gibi birçok seçenekten müşterisi mevcut.
Sosyal medya hizmetlerini bıraktığımdan ve gelen müşterilerin heba olmaması amacıyla satışa çıkarıyorum.
Google search console verilerini görmek isteyenler ulaşabilir.
5-6 Müşterin getireceği kazanç bedelini yazdım fiyat olarak, lütfen ölücü arkadaşlar iletişime geçmesin.
İyi forumlar dilerim.