Yatay videonuz 0 gösterimde kalıyorsa mutlaka dikkat etmeniz gereken 2 şey var:
1. Kullandığınız Wi-Fi veya mobil internet üzerinden daha önce bir veya birden fazla kanal açtıysanız ve bu kanallar spam sinyali aldıysa, yeni açtığınız kanallarda da 0 gösterim sorunu yaşayabilirsiniz. Geçmiş olsun.

Bazı kişilerde bunun 6-12 ay içerisinde normale döndüğünü söyleyenler var.
2. Sürekli aynı cihaz üzerinden yeni Gmail hesapları ve yeni YouTube kanalları açtıysanız, cihaz tarafında da benzer bir durum oluşmuş olabilir.
Bu iki nedeni ortadan kaldırmak için proxy kullananlar var. VDS de öneriliyor. Ben VDS denedim fakat güzel bir sonuç alamadım. Açıkçası proxy konusunda da çok bilgili değilim. Yabancı forumlarda proxy kullanan bazı kişilerin hesaplarının kapandığını veya sorun yaşadığını gördüm. O yüzden bilmediğim konuda kesin bir şey söylemek istemiyorum.
Ben kendi uyguladığım çözümü direkt paylaşayım:
Dün Vodafone'a gittim ve
1.350 TL'ye faturasız yeni bir hat aldım. 1.350 TL gerçekten yuh.

Daha önce faturasız hat konusunda da konu açmıştım. Netgsm verebilseydi oradan alacaktım fakat bildiğim kadarıyla bir süredir bu konuda engel var.
Daha sonra elimde bulunan eski, çok da kullanmadığım bir telefonu
fabrika ayarlarına sıfırladım.
Yeni hattı telefona taktım.
Kesinlikle Wi-Fi'ye bağlanmadım.
Sonuç olarak:
Yeni Gmail + yeni mobil hat + sıfırlanmış telefon
üçlüsüyle yeni kanalımın da para kazanma açma serüvenini başlatmış oldum.

Daha önce açtığım konulardan beni takip edenler varsa bu bilgiyi özellikle şu tarz yorum yapan arkadaşlar için paylaşıyorum:
“Kanal açıyorum ama 0 izleniyor, herhalde kanal şans işi.”
Ben buna pek katılmıyorum.
YouTube konusunda yeterli teknik bilgi ve tecrübe kazandığınızda neyin neden olduğunu daha iyi anlamaya başlıyorsunuz. İçerik, kanal kurulumu, hedef kitle ve dağıtım tarafını doğru yönetmek ciddi fark yaratıyor.
Aşağıya 2 tane link bırakıyorum.
İlk linkten serüvenin başlangıcını ve kanalın para kazanmasının açıldığı süreci, özellikle yorumları okuyarak takip edebilirsiniz.
Not: Nişi ve kanalın kendisini yalnızca eğitim alan arkadaşlara gösteriyorum. Onu da AnyDesk üzerinden gösteriyorum. Türkiye trafiği, hedeflediğimiz kanallar açısından en istemediğimiz trafiklerden biri olduğu için kanal linkini açık şekilde paylaşmıyorum.
Serüveni buradan takip edebilirsiniz: https://www.r10.net/youtube-acemi/48...-geliri-9.html
Eğitim tarafını merak edenler için de konuyu aşağıya bırakıyorum.
Eğitimleri aslında yeni vermeye başladım. Normalde eğitim vermeyi pek düşünmüyordum çünkü eğitim vermek bir anlamda bile bile kendine rakip çıkarmak demek.

Neyse ki şu an üzerinde çalıştığımız
7 farklı niş var.
Eğitim konusunu buradan takip edebilirsiniz: https://www.r10.net/youtube/4853993-...a-egitimi.html
Konularımdan harekete geçip youtube kanalı deneyenleri gördükçe mutlu oluyorum. Bir insana ilham olmak çok güzel birşey. İyi forumlar.