Aldığıma pişman olduğum ürün, 3 Boyutlu Yazıcı. Ciddi manada, manyak bir şey. Hayal ettiğin şeyi basmak inanılmaz bir his. Ama süre olarak aşırı uzun sürelere sahipler. Geçen gün bir şey basayım dedim 25 saat mi 30 saat mi neydi. Sürekli çalışan bir makine başında olmasan bile mental olarak yoruyor beni. İnşallah bir gün diyelim müsaitlikte.
Aldığıma memnun olduğum ürün, Macbook. Kesinlikle ilk sıraya koyarım. Alırken tereddüt edip bu para buna değer mi falan düşünmüştüm ama iyi ki almışım diyorum şu an. Şarjı olsun, performansı olsun, ekranı açtığın anda uyanması olsun, sessizliği olsun. Mükemmel ürün.
Yanıt için teşekkürler hocam, bu yazıcılar çok sağlam mı baskı çıkartıyorlar da bu kadar uzun sürüyor ben de anlamadım kaç yıldır ilgim olmadığı için de araştırmadım ama 30 40 saat gibi süreler berbat gerçekten.
Macbook iyidir ya, Apple ekosistemi çoğu açıdan süper ama türkiye pazarı sıkıntı biraz, klavye kısmında us vs tr karşılaştırması izlemiştim ciddili tr klavyeler çok dandik diye biliyorum bir de CTRL olayı çok sıkıntı alışmak lazım gerçekten uzun süreler boyunca win kullanan biri için ben de araştırmıştım bir ara.
iPhone kısmında da bir tane devlet babaya bir tane de bize düşüyor maalesef.