Dropshipping çok duydum gördüm ama yapmak ilgilenmek nasip olmadı ama şu sıralar açıkçası yapmayı düşünüyorum. Ebayde şuan aktif hesabım var. Geçmişte oynadığım bir mobil oyun vardı oyundaki itemleri satıyordum 658 satış yapmıştım. Sonra zaten oyunun popülerliği bitince benimde ebay maceram bitti :d Birde ödeme konusunda yeni hesaplardamı böyle oluyor bilmiyorum ama bende ödeme birkaç güne payoner hesabıma yatıyordu yani çekiyordum. Ne satacağım konusunda açıkçası pek bir fikrim olduğunu söyleyemem ama biryerden başlamayı çok istiyorum. Konuda kafama takılan anlamadığım şimdi biz Amazon üzerinden ürün bulduk ebay mağazamızda listeledik sipariş geldiği zaman ebay üzerinden satın alan kişinin bilgilerini girerek amazon üzerinden siparişmi vereceğiz yani ürünün parasını biz vereceğiz daha sonra ebay bize yatırdığı zaman paramızı alacağız bahsettiğiniz bumu. Eğer sistem böyleyse iade gelince süreci nasıl yöneteceğiz. Ben oyun içi item satıyordum iade için biri ulaştığında daha fazla item vereyim dedim iadeyi iptal et dedim tamam dedi geçti burda süreç uzuyor herhalde. Hesabımın görselini aşağına bıraktım.
çok iyi bir satış sayısına ulaşmışsınız hocam bravo gerçekten.
evet ebaydan sipariş geldiğinde o bilgiler ile amazondan ödeme yapıp alıyosunuz sonra da sipariş onaylanınca ebaydan paranızı alıyosunuz bu şekilde işliyor.
iade geldiğinde çok korkulacak bir durum yok, eğer ürün ucuzsa sizden kalsın uğraşmayın diyip müşteri memnuniyeti sağlayabilirsiniz.
iade olacaksada amazondan aldığınız iade kodunu müşteriye veriyosunuz ve bitiyor.
paylaştığım yazılım sayesinde bunlarla uğraşmıyosunuz bile.
%99 otomatik herşey.