Kusura bakmayın ama üslup kötü değil küfür etmiyorum saygısızlık yapmıyorum sadece öğrenmek istediğim güvenlik önlemlerinin alındığını bilmek ben sizin forumuzun kullanıcısı olacağım benim beklentim güvenliğin saglandıgı öğrenmek tabikide %100 garanti yok ancak önlemlerin alındığını bilmek kullanıcıları rahatlatır gayet kibarca bir ifade kullandım aksini iddaa etmeniz halinde cevap vermeyi düşünmüyorum başarılar dilerim.

Uygunonay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar. ''umarım kontrol etmişsinizdir'' üslubu Hoş Degil Öncelikle. Daha Düzgün Bir üslup Takınmanızı Öneririm Hocam. %85 Yapay Zeka İle Yapıldı Zaten Bunu Kurulumda Belirtiyoruz Ve Güvenlik Açığı Riski Oldugunuda Aynı Şekilde Belirtiyoruz. Ki İndirme Konularımızda da Genellikle Yazar Bu. Her Sürüm Yayınlanmadan Önce Claude,Grok,Gemini,Chatgpt Chat Ve Codex olarak Ve Elimizde Olan Farklı Modellerle Ayrı Ayrı Test ediliyor. Bulunabilenlerin Hepsi Kapatılıyor Ki Son Taramalarda Hiçbir Açık Bulunamadı. Gönüllü Olan Siber Güvenlikten Anlayan Bir Arkadaşa da Baktırdık. Sadece Bir Sorun Buldu. Tespit Edebildigi Sorunda Önemli bir sorun degildi. Güvenlik Sertleştirmesi İle Alakalı Bir Konu İdi. Güncellendi. İster Yapay Zeka Olsun, İster Aylarca Ugraşılmış Bir Yazılım. Her Yazılımda Güvenlik Açığı Riski Vardır. Bakınız Yıllardır var olan cpanel de bile son zamanlarda bir sürü açık çıkıyor. Zaten Bizim Bunu Yaparkenki Amacımızda Başlangıç Orta Seviye Forum Kurmak İsteyen Kullanıcılar x forum yazılımlarına 5-6K ödemesinler. Önce Gelişip Sonra Sistemlerini Büyütmeleriydi. Tespit Edebildigimiz Kadarı İle şuan 17 Forumda Kullanılıyor güncel ve aktif olarak tabi kii. Hiçbir şikayet Almadık. İlla Güvenlik %100 Olsun Derseniz 5-6K verip Yine Detaylı Tarama Yapılsa illaki açık çıkacak ücretli bir forum yazılımı alabilirsiniz.