yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim derslerim ve krediler birebir uyuşuyor ama not konusu sıkıntı d notlarım var yani alt notlar türkiyede de oyle not skalası olmadıgı icin donusunce yine galiba - ye düsüyoyr ve derlseirmi alttan almam gerekiyor boyle dersin 8 tane falan var o yüzden donem uzar diye dusunuyorum ogrenci islerini aradıgım zaman ise net bir bilgi hicbir zaman alamıyorum komisyona baglı diyorlar ilk once dersleri sayıp saymayacakları olsa neyse ama kayıt ysptıktan sonra muafiyet basvurusu yapın diyorlar dünyanın en sacma isi boyle kala kaldım verdiğim para da cabası oldu sadece belgeleri almak icin 15 bin verdim üniye
hocam bunun en güzel yöntemi transkriptinizi alıp gideceğiniz okuldaki öğrenci işlerinin yetkilisiyle birebir konuşmak. onun haricinde gerçekten uğraşmak istemiyorlar . not ortalaman 3.00 ve yukarısındaysa çok fazla sorun olacagını sanmıyorum. ( o zaman bize öyle demişlerdi)
ve arkadaşınızın donemı uzamısmıydı acaba ?
onun dönemi uzamıştı ama ortalaması 2.10-2.20 gibi bişeydi c ve yukarısında geçtiği ders sayısı azdı. ama bir tanıdığı vasıtasıyla bu işlemleri yaptığı için minimum zararla atlattı süreci.