Gittiğimde beni bekleyen bir iş yeri vardı. Ben bedelli gittim. Ki bana göre bedelli gitmek hem kendim için, hem devlet açısından daha mantıklı.
15 Piyade Eğitim Tugayı 1. Tabur 1. Bölükte Tanksavar olarak yaptım. Büyük ihtimalle ülkede yapılan en kötü bedellilerden birini yaptım. Askerde olduğum hastalık yüzünden döndükten sonra 3 ay hastanede düzenli iğne, serum tedavisi aldım. İnsani şartlarda kalmadık askerdeyken yaşadığımız durumu cimere bile yazdırdım tabi incelendi öyle bir durum yok denilmiş geçilmiş. Askerlik kötü yere gidilirse ciddi eziyet.
Ama bi yandan şöyle bir olay var. Hayatım boyunca o kadar kötü bir ortamda kalmamıştım bu bana bir ders oldu. Aslında kafa dağıtmak için çok iyi ortam yani aşk acısı falan yaşıyorum vs. diyorsanız gideceksin kafayı sıfırlayıp gelirsin.
Ben açıkçası düzgün şartlarda askerlik olsaydı gayet memnun kalırdım. Aynı tugayda çok iyi şartlarda yapanlar vardı ama bizim başımızda olanlarda kaldığımız ortamda saçma sapandı. İyi yere düşerseniz düzgün komutanlarınız olursa güzel.