kdvmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yorum yapan arkadaşların yorumlar ne alaka ? erkekliğin her şeyi bitti bir askere gidip gitmemek mi kaldı ? size ne ya da. belki kendince haklı sebeplerden gitmek istemedi. belki sağlık sorunları var belki kilo fazlası var. biri senin gibileri bu ülkede nefes alması üzücü demiş biri erkeklikten bahsetmiş. ben mesela tecilimi bozdurmaya gittim benden sağlık raporu istediler. sağlık raporu alırken troid kanseri olduğumu öğrendim mecbur tecilim bozulduğu için 2 hafta acemiliğimi yaptım usta birliğine teslim olduktan sonra ameliyat için izin aldım ameliyat oldum bir daha da gitmedim. bende 2 hafta yapmış oldum askerliği. benim erkekliğimden bir şey mi eksildi nerede ölçülüyor bu ?
Senin ki kanser, kanser ile gitmemek için birşeylere uğraşan insanla kendini bir tutuyorsan haklısın. Gidenin suçu ne yada kız isterken, işe girerken hepsinde askerliği soran var bunlarda ne diyecek kendi düşünecek.
O zaman para verip bedelli yapanlarda enayi bunu demek istiyorsun. Adam bi nevi öyle demiş bedelli parası ile yurtdışı tatili yaparım sizi enayiler kastetmiş.
Keşke herkes senin dediğin gibi iyi niyetli olsa, içi çürümüş insan çok